Våre gruppetilbud

Vi tilbyr mange spennende opplevelser for grupper og skreddersyr gjerne opplevelsen for dere. 

Gruppeprogrammene tilbys året rundt. Gruppen må være på minimum 10 personer, og programmet bookes gjennom Grimstad Turistkontor

Grimstad bys museer har skjenkerett for salg av øl og vin til lukkede selskaper ved våre museumsarenaer. Dette kan bestilles i forbindelse med gruppeturer.

 

Her er en oversikt over våre Hamsun-relaterte gruppeopplevelser: 

 

Heivandring i Hamsuns fotspor

Ta på gode sko og bli med på en vandring over «heia» i Knut Hamsuns fotspor! Her er vi tett på Hamsuns siste bok Paa gjengrodde stier. Vi tar pauser underveis for å høre guiden lese skildringer fra boken. Vandringen har også fokus på Hamsuns tid i Grimstad, hvor han bodde i over 30 år. Dere får høre om Nobelprisen, Nørholm, krigen, husarresten og rettsaken.

 

Vandring i Dikterbyen Grimstad

Grimstad er Henrik Ibsens og Knut Hamsuns by. Vi kaller oss Dikterbyen! Og det finnes mange spor etter de to verdensberømte dikterne i byen. På samme måte som Grimstad har satt spor i deres dikting. Vi tar deg med på en vandring i dikternes fotspor og forteller historier fra tiden da Grimstad var hjemsted for verdensdikterne.  Om forelskelser, spottevers og de gjengrodde stier.

 

Hamsun og Nobelprisen – et foredrag med bankett

I 1920 mottok Knut Hamsun nobelprisen for sin roman Markens grøde. Sammen med byens fineste restaurant, Smag & Behag, har vi nå gjenskapt den 7-retters nobelmiddagen fra prisutdelingen i Stockholm i 1920. Til middagen blir dere kjent med den dramatiske historien bak nobelpristildelingen. Bli med på en eksklusiv reise i ord, mat og drikke! Vi lover en matopplevelse utenom det vanlige.