Vi ser etter en kafévert til Norsk Hagebruksmuseum sommeren 2019

Aust-Agder museum og arkiv, avdeling Grimstad bys museer søker en kafévert til sommersesongen 2019. Vi trenger vertskap til Norsk Hagebruksmuseum i perioden fra juni til september med hovedtyngden i skoleferien. Vi er avhengig av at kaféverten kan jobbe til avtalte tider. Vertene må beregne tilsammen omtrent 40 arbeidsdager i løpet av hele sesongen. Alle søkere må være over 18 år. Det vil bli gitt opplæring.

På Norsk Hagebruksmuseum er vi på jakt etter deg som trives på kjøkkenet og som har erfaring med gjestehåndtering eller kundebehandling. Du må også like å ha det rent og ryddig rundt deg. Som kafévert er du museets ansikt utad mot publikum. Du vil betjene kafeen og sørge for tilberedning og salg av blant annet kaffe, vafler og sveler. Du vil også betjene museumsbutikken. I tillegg kommer renhold i museet og å holde det pent og ryddig rundt bygningen.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk.

Norsk Hagebruksmuseum er åpent søndager i perioden 02.06 – 29.09 og daglig fra 23.06-18.08. Arbeidstid er fra kl. 10.00 - 16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.

Søknad:

Søknad og CV sendes til Jakob.Haavik.Tonnessen [at] aama.no.

Søknadsfrist: 10.mars 2019.

Har du spørsmål om jobben, kan de rettes til formidlingsansvarlig ved Grimstad bys museer, Jakob Haavik Tønnessen, på telefon 94128282.

Picture of Norsk Hagebruksmuseum. The outside area covered in autumn leaves.