Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Kontakt oss Åpningstider og billetter Hva skjer?    

Noveller og vin med Lars Næss

  21. mar 2022   kl. 19:30 - 21:00

Sted: Storgaten 44, Grimstad

Knut Hamsun er kjent som romanforfatter, men visste du at han også skrev over tretti noveller?

I vår arrangementsserie noveller og vin inviterer vi til opplesning av ulike Hamsun-noveller. Vi har utfordret Grimstad-folk innen kulturformidling, politikk eller næringsliv til å velge seg én Hamsun-novelle og i tillegg én novelle av fritt valgt forfatter som de vil lese høyt for publikum i den gamle rettsalen i Storgaten 44.

For anledningen er salen rigget med småbord, duker og dempet belysning. Du får vin i glasset og enkel fingermat. Alt ligger til rette for at du kan lene deg tilbake og nyte opplesningen av noveller du kanskje aldri før har lest eller hørt lest. Dette er en gylden anledning til en pause fra hverdagens kjas og mas og til påfyll av litteratur.

I kveld er det Lars Næss som vil lese for oss. Lars er fra Haugesund, men har bodd i Grimstad siden 2008. For tiden jobber han i Faktura- og gebyravdelingen i Grimstad kommune. Mange kjenner han også DJ og som quizmaster på Café Galleri. Lars er utdannet ingeniør, men har også grunnfag i nordisk og mellomfag i engelsk. Han er en dyktig litteraturformidler, så her er det er bare å glede seg!

Velkommen til noveller, vin og deilig atmosfære!

 

Kjøp billett her!

 

Kveldens oppleser, Lars Næss, er en allsidig mann. Vi gleder oss til å høre ham lese sine utvalgte noveller.