Kjenn din Ibsen! Oppsummering med Drangsholt og Eide

  10. apr 2024   kl. 19:30

Sted: Grimstad bibliotek

Arrangementsserien «Kjenn din Ibsen!» har gjennom flere år tatt for seg Henrik Ibsens kjente klassikere og hans mer ukjente perler. Janne Stigen Drangsholt og Therese G. Eide tar oss nå til sist med på en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring og oppsummering av Ibsens innsats som dramatiker.

Janne Stigen Drangsholt og Therese G. Eide

Gjennom å tegne og fortelle reduserer Janne og Therese Ibsen-forvirring i samfunnet. Etterpå kan du enkelt briljere med kunnskapen i alle sosiale lag, og ingen vil kunne avsløre at du ikke har lest verkene…Hvorfor forlater Nora familien sin? Hva er problemet til Brand? Hvorfor gjemmer alltid karakterene til Ibsen så mye rart på loftet? Og hvem er spøkelsene i Gengangere? Her får du vite alt du ikke visste om Henrik Ibsen og heller ikke har turt å spørre om.  

Professor i engelsk litteratur, Janne Stigen Drangsholt, tar oss med på en humørfylt gjennomgang av Ibsens liv og verk på rekordfart sammen med livetegner Therese G. Eide. 

Dette er siste arrangementet i serien Kjenn din Ibsen! Arrangementet er et samarbeid mellom Grimstad bibliotek og Grimstad bys museer. 

Arrangementet er gratis, men vi anbefaler å reservere billetter på forhånd. 

Skaff deg gratisbillett her!