Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Kontakt oss Åpningstider og billetter Utstillinger    
   

Kafé Losen

Velkommen til Grimstads mest sjønære kafé! Kafé Losen er navnet på Sjøfartsmuseets maritime kafé. Kafeen ligger i vakre omgivelser i Hasseldalen, bare en kort rusletur fra Grimstad sentrum, og har utsikt over Vikkilen og mot det gamle båtbyggeriet på Rønnes

Kafeen har servering både inne og ute. Her kan du ta en dukkert på brygga og legge til meg egen båt. Badebåten har også fast stoppested her om sommeren.

Kafeen serverer kaker, iskrem og gode, maritime lunsjretter som passer for hele familien. Og det passer godt, for Sjøfartsmuseet er et museum hvor barna trives godt. Her kan barnefamilien kombinere et godt måltid med et aktivitetsfylt besøk på museet. I utstillingene er det mange aktiviteter og opplevelser for barn i alle aldre; gå på skattejakt, bli skipper på de syv hav, lær sjømannsknuter, tolk morsekoder eller få en ekte sjømannstatovering på armen.

Sjøfartsmuseet har tre utstillinger som forteller om regionens sjøfartshistorie, fra seilskutetiden til moderne shipping. Her er også en utstilling om krigsseilere og deres kamp for tilværelsen under andre verdenskrig.

Kafeen er åpen hver dag i tidsrommet 26. juni - 14. august. Åpningstider er kl. 11-16.