Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Smittevern ved museene Åpningstider Kontakt oss    

Andre sider på gbm.no

nb-NO (nb-NO)

Smittevern ved museene

Sommeren 2020 ønsker vi store og små gjester velkommen til Sjøfartsmuseet i Aust-Agder og Norsk Hagebruksmuseum på Dømmesmoen.

Det er viktig for oss at våre gjester og ansatte føler seg trygge og ivaretatt. Vi tar derfor smittevern på alvor.

Hele staben og alle sesongansatte har gjennomgått kursing i smittevern og smittevernrenhold. Ved museets innganger og på alle toaletter er det satt opp antibac-dispensere. Vi har fått utarbeidet smitteverninstruks fra et profesjonelt rengjøringsfirma, og er ekstra oppmerksom på rutinemessig rengjøring av alle kontaktflater. I museet vil våre gjester finne tilgjengelig informasjon om hvilke hensyn det er viktig å ta for å hindre smitte. Vi oppfordrer til å holde en meters avstand til andre gjester og ansatte, og til å vaske hendene ofte både før og etter museumsbesøket. Vi oppfordrer våre gjester til ikke å bruke kontanter ved betaling på museet. Vi har kontaktløs betalingsterminal og mulighet for å betale via Vipps.

På Hagebruksmuseet vil vi også i år servere kaffe og våre berømte vafler. De ansatte i kafeen har fått opplæring i smittevernrenhold i forbindelse med matlaging og servering. Gjestene vil ikke få anledning til å forsyne seg selv, men vil bli servert av de ansatte i kafeen.

Velkommen til et trivelig og trygt museumsbesøk sommeren 2020!