Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Museer i Grimstad Åpningstider og billetter Kontakt oss    

Sommerjobb på museene 2022

Vi er på jakt etter vertskap til å betjene Grimstads museer i sommersesongen 2022

Aust-Agder museum og arkiv, avdeling Grimstad bys museer søker etter museumsverter og kaféverter til sommersesongen 2022. Vi trenger vertskap til fire museer i perioden fra juni til oktober med hovedtyngden i skoleferien. Vi er avhengig av at museumsvertene og kafévertene kan jobbe til avtalte tider. Vi legger opp turnusplan for hvert museum. Vertene får arbeidssted ved ett eller flere av de fire museene. Alle søkere må være over 18 år. Vi oppfordrer både studenter og godt voksne til å søke. Det vil bli gitt opplæring.

Søknadsfrist: 1. februar 2022.

 

Søk her!

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til formidlingsansvarlig Therese Strupstad Hagen på telefon: 45002644.

 

Vi trenger vertskap til følgende museer:

1. Norsk Hagebruksmuseum

På Norsk Hagebruksmuseum er det en stor fordel å trives på kjøkkenet og at du har erfaring med gjestehåndtering. Som kafévert er du museets ansikt utad mot publikum. Du vil betjene kafeen og sørge for tilberedning og salg av blant annet kaffe, vafler og sveler. Du betjener også museumsbutikken. I tillegg kommer renhold i museet og å holde det pent og ryddig rundt bygningen. På Hagebruksmuseet vil det være to kaféverter som jobber sammen.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk.

Hagebruksmuseet er åpent søndager i perioden 12.06 – 25.09 og daglig fra 26.06 – 14.08.

NB! Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden, også på søndagene utover høsten.

Det vil bli gitt opplæring.

 

2. Ibsen-museet og Hamsun-utstillingen

På Ibsen-museet er vi på jakt etter deg som er en dyktig formidler og som trives i formidlerrollen. Det er i tillegg en stor fordel om du behersker tysk. Som museumsvert på Ibsen-museet er du museets ansikt utad mot publikum. Du skal ta imot de besøkende og guide dem på stedet. Du har også ansvar for billett- og butikksalget ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs. På Ibsen-museet er det to museumsverter som jobber sammen.

Du må beherske muntlig minimum norsk og engelsk, og gjerne også tysk.

Ibsen-museet er åpent daglig fra 26.06 – 14.08. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.

Vertskapet på Ibsen-museet betjener også Hamsun-utstillingen i Storgaten 44, som er åpen hver dag i juli.

I Hamsun-utstillingen er du museets ansikt utad mot publikum. Du har ansvar for publikumsmottak, billett- og butikksalg ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs. I Hamsun-utstillingen er du alene på vakt.

 

3. Sjøfartsmuseet i Aust-Agder

På Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er vi på jakt etter deg som trives med gjestehåndtering, kundebehandling og salg. Som museumsvert er du museets ansikt utad mot publikum. På Sjøfartsmuseet har du ansvaret for publikumsmottak, billett- og butikksalg ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs.

Museumsvertene på Sjøfartsmuseet betjener også museets kafé. Det vil si at noen dager jobber du i kafeen, og andre dager jobber du i publikumsmottaket. I kafeen vil du sørge for tilberedning og salg av enkle lunsjretter, kaffe og kaker. Du er kafeens ansikt utad. Det er viktig at du trives på kjøkkenet og at du liker å ha det rent og ryddig rundt deg.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk.

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er åpent søndag 19.06 og daglig fra 26.06 – 14.08. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.