Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Åpningstider og billetter Kontakt oss Frivillig    

Sommerjobb på Sjøfartsmuseet

Vi er på jakt etter vertskap til å betjene Sjøfartsmuseet sommeren 2022

Aust-Agder museum og arkiv, avdeling Grimstad bys museer søker etter museumsverter og kaféverter til sommersesongen 2022. Vi er avhengig av at museumsvertene og kafévertene kan jobbe til avtalte tider. Vi legger opp turnusplan. Alle søkere må være over 18 år. Vi oppfordrer både studenter og godt voksne til å søke. Det vil bli gitt opplæring.

Søknadsfrist: 24. mai 2022.

Send søknaden til: therese.strupstad.hagen@aama.no 

Spørsmål om stillingen kan rettes til formidlingsansvarlig Therese Strupstad Hagen på telefon: 45002644.

 

Om stillingen: 

På Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er vi på jakt etter deg som trives med gjestehåndtering, kundebehandling og salg. Som museumsvert er du museets ansikt utad mot publikum. På Sjøfartsmuseet har du ansvaret for publikumsmottak, billett- og butikksalg ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs.

Museumsvertene på Sjøfartsmuseet betjener også museets kafé. Det vil si at noen dager jobber du i kafeen, og andre dager jobber du i publikumsmottaket. I kafeen vil du sørge for tilberedning og salg av enkle lunsjretter, kaffe og kaker. Du er kafeens ansikt utad. Det er viktig at du trives på kjøkkenet og at du liker å ha det rent og ryddig rundt deg.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk.

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er åpent søndag 19.06 og daglig fra 26.06 – 14.08. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.