Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Hva skjer? Kontakt oss Åpningstider    

Sommerjobb på museene

Vi er på jakt etter museumsverter og kaféverter til å betjene Grimstads museer i sommersesongen 2021

Aust-Agder museum og arkiv, avdeling Grimstad bys museer søker etter museumsverter og kaféverter til sommersesongen 2021. Vi trenger vertskap til fire besøkssteder i perioden fra juni til oktober med hovedtyngden i skoleferien. Vi er avhengig av at museumsvertene og kafévertene kan jobbe til avtalte tider. Vi legger opp turnusplan for hvert museum. Vertene får arbeidssted ved ett eller flere av de tre museene.  Alle søkere må være over 18 år. Vi oppfordrer både studenter og godt voksne til å søke. Det vil bli gitt opplæring.

Søknadsfrist: 1. februar 2021.

Søk på stillingen via JobbNorge her.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til formidlingsansvarlig Therese Strupstad Hagen på telefon 45002644.

 

Vi trenger MUSEUMSVERTER til følgende museer:


1. Ibsen-museet

På Ibsen-museet er vi på jakt etter deg som er en dyktig formidler og som trives i formidlerrollen. Det er i tillegg en stor fordel om du behersker tysk. Som museumsvert på Ibsen-museet er du museets ansikt utad mot publikum. Du skal ta imot de besøkende og guide dem på stedet. Du har også ansvar for billett- og butikksalget ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs.

Du må beherske muntlig minimum norsk og engelsk, og gjerne også tysk.

Ibsen-museet er åpent daglig fra 20.06 – 15.08. Arbeidstid er fra kl. 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.

 

2. Sjøfartsmuseet i Aust-Agder

På Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er vi på jakt etter deg som trives med gjestehåndtering, kundebehandling og salg. Som museumsvert er du museets ansikt utad mot publikum. På Sjøfartsmuseet har du ansvaret for publikumsmottak, billett- og butikksalg ved museet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk. Det er en fordel om du også behersker tysk.

Sjøfartsmuseet i Aust-Agder er åpent søndag 13.06 og daglig fra 20.06 – 15.08. Arbeidstid fra kl. 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.

 

3. Hamsun-utstillingen i Storgaten 44

Her er vi på jakt etter deg som er en dyktig formidler og som trives i formidlerrollen. Det er i tillegg en stor fordel om du behersker tysk. Som museumsvert er du museets ansikt utad mot publikum. Du skal ta imot de besøkende og guide dem på stedet. I tillegg kommer å holde det ryddig og rent både innendørs og utendørs.

Du må beherske muntlig minimum norsk og engelsk, og gjerne også tysk.

Hamsun-utstillingen er åpen daglig fra 01.07-31.07. Arbeidstid er fra kl. 10.30-16.30. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden.

 

Vi trenger KAFÉVERTER til følgende museer:


1. Norsk Hagebruksmuseum

På Norsk Hagebruksmuseum er det en stor fordel å trives på kjøkkenet og at du har erfaring med gjestehåndtering. Du må like å ha det rent og ryddig rundt deg. Som kafévert er du museets ansikt utad mot publikum. Du vil betjene kafeen og sørge for tilberedning og salg av blant annet kaffe, vafler og sveler. Kaféverten betjener også museumsbutikken. I tillegg kommer renhold i museet og å holde det pent og ryddig rundt bygningen.

Du må beherske muntlig norsk og engelsk.

Hagebruksmuseet er åpent søndager i perioden 06.06 – 22.09 og daglig fra 20.06 – 15.08. Arbeidstid er fra kl. 10.00 - 17:00. Det er en forutsetning at du er tilgjengelig for arbeidsvakter i hele perioden. Det vil bli gitt opplæring.