X

Jeg ønsker å bestille denne turen. På neste side velger jeg tidspunkt for turen og antall personer.

 

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Åpningstider Opplevelser Kontakt    

Besøk på Hagebruksmuseet

Vin, konservering, Gartnerskole og hageprakt!

Den vakre parken på Dømmesmoen er rammen rundt Norsk Hagebruksmuseum. Her er utstillinger om den viktige hagebruksnæringen i Grimstad.

I 2023 feirer Norsk Hagebruksmuseum at det er 100 år siden Gartnerskolen åpnet , og i den anledning ble det åpnet en helt ny utstilling i juni. I den nye utstillingen kan du få et allsidig innblikk i elevkultur, skolens undervisning og ringvirkninger for næringen lokalt. I utstillingen "Et eventyr om rips og rabarbra" blir produksjonen av de kjente vinene fra Fuhr vist, mens utstillingen "I krukke, glass, boks og flaske" gir et herlig tilbakeblikk på Grimstads store konserveringsindustri.

Under omvisningen vil dere få høre historier fra gartnerskolen, vinproduksjonen på Fuhr og konserveringsindustrien her i Grimstad i samlet gruppe i kaféen før dere får studere utstillingen nærmere på egenhånd. Museet er kjent for de velsmakende vaflene sine og vi anbefaler nystekte vafler og en kopp kaffe mens musesumsverten forteller. 

Ta kontakt med Grimstad Turistkontor på tlf. 37 25 01 68 eller e-post: turistkontoret@grimstad.kommune.no for bestilling.

Bestill ditt besøk på Hagebruksmuseet her!