Terje Vigen på pøbb

I lune omgivelser på Apotekergaarden i Grimstad tilbyr vi en trivelig morsom opplevelse med Ibsens Terje Vigen i fokus. Ta med kolleger, venner eller familie! Dette er også et opplegg som egner seg godt som teambuilding. 

Foto: Johnny Aasen

I lune omgivelser på Apotekergaarden i Grimstad tilbyr vi en trivelig og morsom opplevelse med Henrik Ibsens dikt Terje Vigen i fokus. Apotekergaarden – Norges beste Brew pub (Untappd 2020) – er et unikt restauranthus med fokus på lokal mat og drikke. Og intet sted egner seg bedre for å samles og få både sosialt, litterært og kulinarisk påfyll. Vi kjører Terje Vigen Quiz hvor dere må samarbeide om å løse oppgaver av både historisk og matematisk art. Dere får servert Losens Bacalao inspirert av Ibsens episke dikt.

Henrik Ibsens Terje Vigen er for mange et kjent og kjært dikt. Det episke diktet bygger på historier fra Sørlandet under napoleonskrigene. Henrik Ibsen bodde i Grimstad i seks av sine ungdomsår og her hentet han inspirasjon til den dramatiske historien om Terje Vigen.

Ta kontakt med Grimstad Turistkontor på tlf. 37 25 01 68 eller e-post: turistkontoret@grimstad.kommune.no for bestilling.

Bestill din opplevelse her!
Foto: Johnny Aasen